MASZYNKA 5 W 1 DO CIASTA, MAKARONU, RAVIOLI i PIEROGÓW KiNGHOFF KH-3113-b

Symbol : KH-3113-B

MASZYNKA 5 w 1 DO WAŁKOWANIA CIASTA, ROBIENIA MAKARONU i PIEROGÓW. Wykonana z odlewu stalowego oraz chromowanej stali nierdzewnej 18/0. Bardzo ciężka i stabilna. 

Die Verfügbarkeit von : Duża dostępność
197,00 zł
187,15 zł Preis mit Code : Promo5
Das Treue-Programm steht nur für angemeldete Kunden.
Stk.
Versand innerhalb : 5 Tage
Versandpreis :
Der Mangel an

MASZYNKA 5 w 1 DO WAŁKOWANIA CIASTA, ROBIENIA MAKARONU i PIEROGÓW firmy KINGHOFF
Wykonana z odlewu stalowego oraz chromowanej stali nierdzewnej 18/0. Bardzo ciężka i stabilna. 
Model produkujący 2 pierogi w linii.

Urządzenie składa się z:

  • Wałkowarki do ciasta
  • Przystawki do produkcji pierożków ravioli
  • Przystawki do wykrawania makaronów
  • Foremki do lepienia pierogów o średnicy 8cm 
  • Foremki do lepienia pierogów o średnicy 10cm
  • Radełka (wykrojnik)
  • Korby
  • Zacisku do blatu

 

Można wałkować ciasta o szerokości 15 cm i regulowanej grubości (9 nastawień grubości, najcieńsze 1.5mm).
Za pomocą wykrojnika można przygotować dwa rodzaje makaronu makaronu, nitkę 2mm i tasiemkę 6mm.
Maszynka nadaje się również do do owej produkcji wyrobów tytoniowych. 

Korpus maszynki jest jednocześnie WAŁKOWARKĄ DO CIASTA. Na korpus można montować przystawki.
W komplecie znajduje się WYKROJNIK DO MAKRONÓW oraz MASZYNKA DO PIEROŻKÓW RAVIOLI.
Można stosować także inne przystawki w tym standardzie.


Za pomocą tej maszynki oraz dołączonych przystawek można przygotować między innymi:


- Makaron 
- Ciasto na pierogi
- Pierogi
- Spagetti
- Lasagne
- Ravioli
- Wyroby tytoniowe 

 

 

 

INSTRUKCJA: 

 

 

Parameter :

Angaben zum Hersteller

PRAJO Sp. z o.o. Spółka Komandytowa
Aleja Katowicka 60
05-830 WOLICA
Poland

885209555
sklep@prajo.eu

Es gibt derzeit keine Kommentare oder Bewertungen für dieses Produkt.
Die Qualität der
Die Funktionalität der
Preis
Die Signatur der
Stellungnahme des die
Stellen Sie eine Frage
Die Signatur der :
E-Mail :
Stellen Sie eine Frage :